Kaféen


Velkommen!


Velkommen til vår koselige kafè i Stavanger Øst! Her kan du sette deg ned og slappe av sammen med venner, kolleger eller alene.

Vi serverer varm mat, påsmurt og bakervarer hver dag hele uken, inkludert søndag. Vi spiller klassisk musikk for en behagelig og hyggelig atmosfære!


Jakobs Brød et er økologisk bakeri som selger brød og bakervarer laget av de beste råvarer. Brødene er laget med urkorn og på surdeig. Vi bruker lite gjær og langtidshever for et sunt og godt resultat.


Jakob Philipsen startet opp sin bakervirksomhet på den økologiske gården på Ullandhaug i 1999. Han begynte i det små med en vanlig husmanskomfyr. 

Nå er det full drift i lokalene i Stavanger Øst.


Det er god parkeringlike utenfor. Gjester parkerer gratis ved registering. Klikk her.Møtelokale, FOREDRAG, KONSERT, KURS & UNDERVISNING

Våre lokaler er også til utleie for arrangement. Vi har egen catering meny så ta gjerne kontakt for å få mer detaljert meny.

Vi har plass til 25 - 30 personer.Vi leverer også mat på døren via Wolt.Ekte håndverk


I bakeriet bakes det kun med kvalitetsprodukter. Mange underer seg hvordan brødene blir så holdbare og saftige med spelt og lite gjær. Suksessen ligger i ekte håndtverk og kvalitets råvarer.


Brødene du kan få kjøpt i bakeriet er: Grovt bondebrød, spelt landbrød, lyst speltbrød, rugbrød, esekiel brød, baguetter, paninie, rundtstykker og pizzabunner.
Gaver og gavekort


Du kan få kjøpt gavekort i vår butikk. Dette kan brukes til kafèen, brød- og bakervarer, økologiske dagligvarer eller til våre kurser. Gavekortet kjøpes i kafeen.


Vi setter sammen flotte gaveopakker i cellofan til forskjellige priser. Gavene kan bestå av økologisk kaffe, te, nøtter, granola, kjeks, sjokolade og saft.


Kafè med særpreg og god stemning


Jakobs Bakeri og kafè er økologisk-godkjent og tenker helhetlig. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse i våre koselige lokaler og ikke minst med det vi serverer. Vi tilbyr melkefritt og vegansk.


Dersom du ønsker å reservere bord, bestille catering eller noe annet ta kontakt på post@jakobsbrod.com

Søte bakervarer


Alle våre bakervarer er håndverkskvalitet og bakt med de beste økologiske ingrediensene. I vårt sortiment finner du;


Bananmuffins, sjokoladekake, havretopper, kokostopper, croissant, frøsnapper, skoleboller, sukkeresser, spelt ingefærkjeks, biscotti og granola.

Økologiske kvalitetsråvarer


Vi bruker blant annet Rørossmør og Rørosmelk

økologisk hvetemel, speltmel, rugmel og økologiske egg. Vi har gode øklogiske drikker fra safteriet og økologisk kaffe fra Stavanger kaffebrenneri.


Besøk oss i vår kafè


Kvitsøygata 30. I bygget til Innovation Dock, rett nedenfor Tou Scene. Velkommen!


For reservasjon av bord eller bestilling av mat ta kontakt med oss på post@jakobsbrod.com eller +47 458 70 007.


Jakobs Brød

 

Mat fra hjertet! Økologisk bakeri og kafè, dèli og catering. Baker med urkorn og surdeig for sunnere bakst.

Kontakt

 

Adresse: Kvitsøygata 30, 4014 Stavanger

E-post: post@jakobsbrod.com

Telefon: +47 458 70 007

Åpningstider


Mandag-fredag 07:00-17:00

Lørdag 07:00-16:00

Søndag 09:00-16:00

© Copyright. All Rights Reserved.