Våre brød

Våre økologiske brød

Siden 1999 har Jakob utviklet og forbedret oppskriftene på brødene han baker. Det å få til gode og saftige brød med spelt og lite gjær er en kunst som det ligger ekte håndverk og kvalitets råvarer bak. Jakobs Brød er lokalt kjent for bakverk som vinner på smak og som har god holdbarhet og ikke minst, som kundene sier: "de gjør godt i magen". Brødene er laget med surdeig for å hjelpe kroppen til å ta opp mest mulig næring, samt at vi kan bruke mindre gjær. Brødene er langtidshevet og laget av økologisk urkorn.

 

 

Spelt landbrød

Siktet spelt*, sammalt spelt*, havregyn*, hirse*, helt spelt*, linfrø*, sesamfrø*, solsikkekjerner*, vann, surdeig*, gjær og salt.

Ca 645 gram

 

Lyst speltbrød

Siktet spelt*, sammalt spelt*, havregryn*, hirse* vann, surdeig*, salt og gjær.

Ca 645 gram

 

Grovt bondebrød

Siktet hvete*, sammalt hvete*, sammalt bygg*, sammalt rug* havregryn*, hirse*, hel rug*, vann, surdeig*, salt og gjær

Ca 765 gram

 

Rugbrød

Sammalt rug*, hel rug*, vann, siktet spelt*, malt av bygg*, salt, tangmel, bakeferment(av ertemel og mailsmel)*, sesamfrø*

Ca 900 gram

 

Ezekielbrød

Spelt*, bygg*, bønner*, hirse*, linser*, vann, bakeferment(av ertemel og maismel)*, salt og tangmel

Ca. 500 gram

 

*av økologisk opprinnelse

**Allergener

 

Bakeriets mest solgte brød. Spelt landbrød kommer våre faste kunder tilbake for igjen og igjen. Brødet har lang holdbarhet og kan gjerne fryses.

 

 

Dette er og en klassiker som kundene ønsker. Brødet er det groveste foruten rug- og esekiel brødet. Det inneholder både bygg og rug i tillegg til sammalt hvete.

 

Vi tar i mot bestillinger! Vi leverer også til kantiner, skoler, restauranter og andre bedrifter. Ta gjerne kontakt for et godt tilbud.

 

E-post: post@jakobsbrod.com

Tlf: 458 70 007